Kaledonistien vilkas kevät

Sebastián, Lisa, Felicia, Jasmine, Tian, Jaimi, Kennedy ja Mayte odottavat innolla kesää Suomessa

Kaledonistit ovat kanadalaisten ryhmän julkistamisen jälkeen paiskineet töitä työnhaun, viisumeiden sekä kesän roadtripin parissa. Työnhaku on tuottanut jo tulosta: Kennedy ja Jasmine ovat allekirjoittaneet työsopimuksensa. Näistä iloisista uutisista huolimatta töiden metsästys kuitenkin jatkuu herkeämättä, sillä kesätyöt ovat vielä kuudelle kanadalaiselle hakusessa. Jos työpaikallasi tai kaverillasi olisi tarvetta reippaalle ja osaavalle kesätyöntekijälle ajalle 5.6.-13.8., voit vinkata asiasta Kaledonisteja.

Suurena osana Kaledonistien ja Hart House Finnish Exchangea on kohdemaan kulttuuriin tutustuminen. Kanadalaisten saapuessa Suomeen viemmekin heidät parin viikon roadtripille Suomen ”West Coastille”. Matka taittuu Tampereen ja Vaasan kautta Turkuun ja sieltä Ahvenanmaalle saaristoilmaa haistelemaan.

Tämän kaiken kiireen keskellä Kaledonistit järjestivät hallituksen vuosikokouksen tammikuun lopulla. Kokouksessa päätettiin mm. jatkaa viime vuonna hyväksikoetun vapaaehtoisen jäsenmaksun perimistä. Näillä varoilla mahdollistamme perinteikkään toimintamme jatkamisen.

Kevät on siis hulinaa ja vilskettä täynnä ja välillä pitkienkin päivien puurtamista. Kaiken tämän palkitsee varmasti kanadalaisten onnistunut kesä Suomessa. Hihat siis vain ylös ja takaisin sorvin ääreen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *