Uusi kanadalaisryhmä on valittu!

Jännittäviä uutisia tiedossa!

Vaihto-ohjelmamme vastinpari, Toronton yliopiston Hart House Finnish Exchange valitsi viime vuoden lopulla uuden kahdeksanhenkisen vaihtotiimin seuraavalle kanadalaisten nelivuotissyklille ja me julkistamme heidät NYT. Tämä porukka saapuu siis Suomeen tänä kesänä ja isännöi suomalaisia seuraajiamme Torontossa vuonna 2019!

Kuvan alla lyhyet esittelyt kaikista Suomeen tulijoista ja linkit heidän LinkedIn-profiileihinsa. Jos sinulla herää ideoita vieraidemme työllistämiseksi kesäksi 2017, otamme mielellämme kaikki vinkit vastaan! (Toki meillä on hallituksen voimin aktiiviset työnhakuprosessit vaihtareillemme käynnissä myös. 😉 ) Voit ottaa yhteyttä suoraan meihin Kaledonistien hallituslaisiin henkilökohtaisesti tai vaikka mailata hallitukselle osoitteeseen kaledoni [ät] list.ayy.fi.
Etsimme kesätöitä kymmenen viikon jaksolle sijoittuen 5.6. – 11.8.2017.

Hart House Toronton yliopistolla. (CC-BY ivanx @ Flickr)

Hart House Finnish Exchange osallistujat 2017:

Felicia Koskinen

Felicia on neljännen vuoden kansainvälisten suhteiden opiskelija Toronton yliopistosta. Hänellä on kokemusta johtamisesta, mentoroinnista, asiakaspalvelusta ja vapaaehtoistyöstä. Hän on kiinnostunut maahanmuuttoon ja matkailuun liittyvistä tehtävistä, asiakaspalvelusta, hallinnosta, järjestöistä, toimistotyöstä sekä kansainvälisten opiskelijoiden ohjaamisesta. Hänellä on myös Suomen kansalaisuus.

Felicia haki mukaan vaihtoon, koska on aina halunnut osallistua johonkin vaihtoon. Felician isä on suomalainen, ja hän toivoo oppivansa ja haastavansa itsensä puhumaan lisää suomea, sekä saavansa kansainvälisiä ystäviä. Hän haluaa myös oppia uusia taitoja uudesta työympäristöstä.
linkedin.com/in/felicia-koskinen

Jaimi Foster

Jaimi on toisen vuoden kansainvälisten suhteiden ja historian opiskelija Toronton yliopistosta. Hänellä on kokemusta tarjoilijana, tenniksenopettajana ja koordinointiavustajana. Hän on kiinnostunut työskentelemään hotelli- ja ravintola-alalla, opettamisesta, avustamisesta ja tuutoroinnista. Hänellä on myös Yhdysvaltain kansalaisuus.

Jaimi haki mukaan vaihtoon, koska hänen isoäitinsä on suomalainen, kansainvälinen työkokemus tukee opintoja ja hän toivoo saavansa lisää ystäviä ja kontakteja ympäri maailmaa. Hän odottaa innoissaan pääsevänsä Suomessa veden ääreen. Lisäksi Jaimi toivoo oppivansa suomalaisesta kulttuurista ja elämäntavoista ja näkevänsä, miten Suomessa esimerkillisesti toteutetaan tasa-arvoa.
linkedin.com/in/jaimifoster

Jasmine Chorley

Jasmine on toisen vuoden maisterivaiheen opiskelija Toronton yliopistosta. Hänellä on myös kandidaatintutkinto historiasta ja keltologiasta. Hänellä on työkokemusta tutkijana, analyytikkona, koordinaattorina ja johtajana. Hän on kiinnostunut työskentelemään lain, turvallisuuden tai kansainvälisen yhteistyön parissa, koska häntä kiinnostavat suomalainen ja pohjoismainen politiikka. Hän puhuu myös ranskaa ja gaelia.

Jasmine haluaa vaihdossa päästä pois mukavuusalueeltaan ja kasvaa ihmisenä. Jasmine on innoissaan päästessään näin pohjoiseen ja heittäytymään arktiseen, pohjoismaiseen ja suomalaiseen yhteiskuntaan ja politiikkaan.
linkedin.com/in/jasminechorley

Kennedy Kneller

Kennedy on toisen vuoden kinesiologian opiskelija, joka pelaa jääkiekkoa Toronton yliopiston joukkueessa. Hänellä on työkokemusta muun muassa hallintotehtävistä, nettisivujen ylläpidosta, asiakaspalvelusta, ravintola-alalta, valmennuksesta ja ryhmänohjauksesta. Hän on kiinnostunut ohjeistus- ja valmennustehtävistä, maatalous-, luonnonsuojelu- tai muista ulkotöistä sekä terveydenhuoltoon liittyvistä töistä.

Kennedy haki mukaan vaihtoon, koska arvostaa sekä koko mahdollisuutta että syntyviä ystävyyssuhteita. Hän odottaa kesältä eniten Suomen luontoon ja Helsingin merenrantaan tutustumista ja toivoo oppivansa myös suomea sekä kulttuuria, sekä selvittävänsä ovatko suomalaiset todella yhtä suuria kiekkofaneja kuin kerrotaan!
linkedin.com/in/kennedyknellerUofT

Lisa Monozlai

Lisa on viidennen vuoden politiikantutkimuksen ja englantilaisen kirjallisuuden opiskelija Toronton yliopistosta. Hän on myös ollut vuoden vaihto-opiskelijana Glasgow’n yliopistossa. Hänellä on työkokemusta markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta, lehden toimituksesta, media-analytiikasta, viestinnästä sekä ravintola- ja baarityöstä. Hän on kiinnostunut töistä viestinnän, journalismin, elintarviketeollisuuden, turismin, tuotekehityksen, hallinnon, taiteiden sekä vapaa-ajan parissa.

Lisa odottaa pääsevänsä vierailemaan Suomen kauniisiin luonnonpuistoihin. Lisa haluaa myös uppotutua uuteen kulttuuriin ja luoda pitkäkestoisia suhteita suomalaisiin ja naapurimaihin, sekä oppia myös suomea.
linkedin.com/in/lisamonozlai

Mayte Anchante

Mayte on kolmannen vuoden englanninkielisen kirjallisuuden ja historian opiskelija Toronton yliopistosta. Hänellä on työkokemusta yritystutkimuksesta, projektinjohtosopimuksista, varainkeruusta, markkinoinnista, ulkomailla työskentelystä ja vapaaehtoistyöstä. Hän on kiinnostunut asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävistä, joissa saa olla tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Hän puhuu myös ranskaa, espanjaa ja portugalia.

Mayte haki vaihtoon, koska hän pitää suuresti matkustamisesta paikkoihin, joissa ei ole aiemmin käynyt, ja haluaa tavata erilaisia ihmisiä. Hän odottaa kesältä eniten paikallisiin ruokiin ja musiikkiin tutustumista. Lisäksi Mayte toivoo oppivansa suomalaisen kulttuurin eri piirteistä ja näkevänsä, mitä suomalaiset tykkäävät tehdä kaupungissa ja maaseudulla.
linkedin.com/in/mayteanchante

Sebastián Salomón Ballada

Sebastián on neljännen vuoden sosiologian, politiikantutkimuksen ja psykologian opiskelija Toronton yliopistosta. Hänellä on kokemusta tutkimuksesta, johtamisesta, väittelyvalmennuksesta ja asiakaspalvelusta. Oman alansa lisäksi hän on kiinnostunut työskentelemään suomalaisen kulttuurin parissa. Hänellä on Perun sekä Italian kansalaisuudet, ja hän puhuu äidinkielinään englantia sekä espanjaa.

Sebastián haki vaihtoon, koska hän haluaa oppia suomalaista kulttuuria ja sitä kautta ymmärtää paremmin myös omaansa. Hän ihailee, kuinka Suomessa naiset saivat äänioikeuden ensimmäisten joukossa maailmassa. Hän toivoo myös saavansa hyviä ystäviä kesän aikana.
linkedin.com/in/sebastiansalomon

Tian Nie

Tian on neljännen vuoden patobiologian ja fysiologian opiskelija Toronton yliopistosta. Hänellä on työkokemusta arkistonjärjestämisestä, tutkimuksesta sekä muusikkona ja kampusoppaana toimimisesta. Hän on kiinnostunut tehtävistä viestinnän, ympäristön, sairaala- tai perustutkimuksen, musiikin, valtionhallinnon tai asiakaspalvelun parissa.

Tian haki mukaan vaihtoon, koska vaihto on ainutlaatuinen tilaisuus tutkia Suomea ja saada samalla arvokasta työkokemusta. Hän tykkää paljon eri maiden ruoista ja odottaakin eniten suomalaisen ruoan maistamista. Tian toivoo myös oppivansa suomen kieltä ja kulttuuria, ja ehkäpä muutaman reseptin!
linkedin.com/in/tian-nie

Tästä on hyvä lähteä kohti kesää ja intensiivistä työpaikkojen metsästystä!
-Tuukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *