Aurinkoista kesän alkua Kaledonisteille!

Edellisestä blogipostauksesta on jo hieman aikaa! Kurkistin, että viimeksi olemme kirjoitelleet kuulumisia pikkujouluista. Tuntuu, että vuoden alku vain hujahti ohi: minä, Philip, Tuomas, Tuukka ja Venla olemme ahkeroineet koulussa tai töissä, Henrietta viettää vaihtokevättä Kuala Lumpurissa ja Elina ja Marianne nauttivat vielä Kanadan lumosta. Kaledonistien puolesta kevät on kulunut suunnitellessa ja valmistellessa kanadalaisten tuloa keväällä 2017. Olemme puuhailleet muun muassa säätiöhakemusten parissa.

Koska lähes kaikki meistä viettävät kuitenkin kesän Suomessa, halusimme järjestää jotain hauskaa tekemistä yhdessä alumnien kanssa. Kaledonisti-hallitus haluaakin toivottaa sinut tervetulleeksi elokuussa järjestettävään Kaledonistien kesäiltaan Suomenlinnassa. Tule viettämään rentoa iltaa yhdessä ja vaikka jakamaan tarinoita Kale-ajoilta 4.8.2016 klo 17. Illan aikana pääset myös kuulemaan lisää Kaledonistien tulevaisuudensuunnitelmista. Lähdemme Suomenlinnaan klo 17 yhteislähdöllä Kauppatorilta.

15 euron osallistumismaksulla (lapset 5 e) Kaledonistit tarjoavat pientä piknik-purtavaa ja samalla tuet toimintaamme. Ilmoittautua voit sähköpostilla osoitteeseen kaledoni@list.ayy.fi ja maksamalla osallistumismaksun. Tarkemmat maksutiedot löydät yläpuolella olevasta kutsusta. Toivottavasti pääset paikalle nauttimaan kesästä Kaledonistien kanssa!

Aurinkoisin terveisin,

Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *