Kanada ja Suomi mainittu! Torilla tavataan!

Lonely Planet nosti alkuviikosta sekä Kanadan että Suomen vuoden 2017 kiinnostavampien matkakohteiden listalle: Kanada vei kultamitalin ja Suomi pääsi hienolle pronssisijalle. Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että matkaoppaita julkaisevan yrityksen suosituksia on jaettu tiuhaan tahtiin vaihtojärjestömme alumnien keskuudessa. Muistot Toronton keskustan sykkeestä, Montréalin sunnuntaimarkkinoilta ja Kalliovuorten kansallispuistoista ovat hetkessä heränneet eloon.

Nähtävästi myös Justin Trudeau innostui Lonely Planetin listasta

Lonely Planet perusteli matkasuositustaan Suomen osalta muun muassa sillä, että satavuotisjuhlavuosi tekee Suomesta tapahtumarikkaan ensi vuonna. Tähän kohtaan on tietenkin lisättävä, että vuonna 2017 sattuu ja tapahtuu myös meidän järjestössämme! Ensi kesänä on nimittäin tarkoitus isännöidä seuraavaa kandalaisryhmää Suomessa.

Uuden ryhmän rekrytointi on tällä hetkellä täydessä vauhdissa rapakon toisella puolella ja huhujen mukaan hakijoiden haastattelut alkavat jo ensi viikolla. Kyseessä on siis vaihtojärjestömme 19. kanadalaisryhmä (!).

Suomen päässä taas jännitetään tulevaa, kokoustetaan, budjetoidaan ja suunnitellaan kesän ohjelmaa. Hallituksen jäsenillä onkin ollut ilo huomata, että uusi kanadalaisryhmä on herättänyt laajaa innostusta, sillä myös järjestön vanhemmat alumnit ovat aktiivisesti olleet yhteydessä hallitukseen. Vaikuttaa siis siltä, että Lonely Planetin ennustus tapahtumarikkaasta vuodesta on myös Kaledonistien osalta toteutumassa ja pääsemme viettämään ikimuistoista kesää uuden kanadalaisryhmän kanssa.

Muista, että myös sinä voit vaikuttaa kanadalaisen kokemukseen Suomesta – pysy siis kuulolla!

Todistusmateriaalia hallituksen lokakuun kokouksesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *