Pikkujoulut 2015

Kaledonistit viettivät perinteisiä pikkujoulujaan kuun alussa ruotsinkielisten oikeustieteen opiskelijoiden kerhotilassa Kampissa. Paikalle oli kutsuttu kaikki yhdistyksen alumnit ja uusin kale-hallitus saikin seurakseen mahtavan porukan edellisvuosikymmenien Kanadakonkareita aina 50-luvulta asti.

Päivän keittiömestari Philip työn touhussa.

Tarjolla oli tietenkin herkulliset glögi-, pipari- ja joulutorttutarjoilut ja lisäksi diaesitys menneen kesän seikkailuista ja kokemuksista. Ilta jatkui rennoissa merkeissä edellisvuosien kertomuksia kuullen ja Toronton sekä Kanadan kehitystä pohtien.

Diaesityksen jälkeen katseltiin kesän kuvia ja kerrattiin menneiden vuosien kokemuksia.

Näissäkin pikkujouluissa tiivistyi yksi vaihdon hienoimmista puolista. Olemme Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut vaihto-ohjelma ja sen huomaa erityisen hyvin näissä alumnitapaamisissa. On upeaa kuulla tarinoita Suomen ja Kanadan historiasta yli kuudenkymmenen vuoden ajalta ja kuitenkin samalla huomata, että kaikki pystyvät samaistumaan (enemmän tai vähemmän) samanlaiseen kokemusten kesään Pohjois-Amerikassa.

Paikalla oli huippujoukko entisiä ja nykyisiä kaledonisteja!

Tästä on hyvä jatkaa taas uuteen kale-vuoteen. Onnellista ja seikkailujentäyteistä uutta vuotta 2016 kaikille lukijoillemme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *