NYT MENNÄÄN!

Kesän eteneminen: Reykjavikin kautta Torontoon, jossa ollaan töissä elokuun puoliväliin asti. Sen jälkeen Pohjois-Amerikan kiertelyä kahdessa porukassa.

Matka kohti kesää Torontossa alkaa N-Y-T! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ IIIIIIIIIIIII UUUUUUUU AAAAAA !!!!! Kakkosryhmä eli Elina, Marianne, Riikka, Tuomas, Tuukka ja Venla seuraa jo perjantaina lähtenyttä Henriettaa ja nousee kohta koneeseen suuntana Reykjavik ja perjantaina TORONTO! Meillä on ensin kolmen yön pysähdys Islannissa, kiitos Icelandairin maksuttoman stop-overin. Kaledonistit approves! Luvassa turisteilua, islanninponivaellusta laavakentillä ja mädännetyn hain maistelua. Päivitetään kuulumisia heti kun sinne asti päästään. Philip ahertaa vielä hetken Suomessa ja liittyy porukkaan viikon kuluttua.

Ja sittenhän kaikki vasta alkaakin, kun päästään Torontoon asti! Kirjeenvaihtajamme Henrietta raportoi pelipaikoilta, että 20 astetta on lämmintä ja hyvin menee. Viisumiseikkailu jatkuu vielä muutaman osalta, joten jännittäviä hetkiä luvassa rajaviranomaisten kanssa. Kanadaanhan pääsee kyllä turistina ilman viisumia, mutta jos haluaa tehdä laillisesti töitä, on työviisumi pakollinen.

Alkuviikkojen ohjelmassa on kahden viikon orientaatio ennen töiden alkua, johon kuuluu meidän isäntien järjestämä viikon roadtrip Montrealiin, Ottawaan ja Quebec cityyn. Sen jälkeen vietetään viikko Torontossa, jossa asettaudutaan ja tutustutaan kaupunkiin ja hoidetaan pankki/puhelin/kanadalaiset henkilötunnukset kuntoon. 8.6 alkaa työt! Kymmenen viikkoa on meidän kesäpestien pituus, joten 14.8 asti ollaan töissä.

Kesän kruunaa reissut, jotka toteutetaan kahdessa porukassa kesän päätteeksi. Henrietta, Philip, Venla ja Tuukka aikoo vallottaa jenkkien länsirannikkoa, ja Elina, Riikka, Tuomas ja minä tutustutaan länsi-Kanadaan ja Alaskaan. Nyt viimeistään tykkäämään Kaledonistien ryhmästä Facessa, niin et missaa meidän kesän kuulumisia!

Palaamisiin, Marianne

P.S. Siis mikä ***** Kaledonistit onkaan? No Suomen ja Kanadan välinen vaihto-ohjelma, jonka kautta myös Jack Bauerin iskä Donald Sutherland on ollu Suomessa 1955 😉 Kato blogin yläpalkista Esittely, tai juttu Toronton puolelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *