Riikan kesätyö #1: Pioneer Cruises

Viime postauksessani kerroin, että töitä oli vihdoin löytynyt, nimittäin Pioneer Cruises -nimiseltä pieneltä risteilyalukselta. Sain ystäväni kautta kuulla, että he ottavat vastaan CV:tä paikan päällä, joten päätin käydä esittäytymässä. Paikka löytyi lopulta pienen etsimisen jälkeen ja 20 minuutin keskustelun päätteeksi kättelin uutta pomoani.

Pioneer Cruises järjestää neljän tunnin risteilyjä Lake Ontario -järvellä. Laivan voi varata n. 40-120 hengelle ja siellä voi järjestää kaikenlaisia tapahtumia Sweet Sixteenistä häihin. Paras puoli työssä on se, että vieraat ovat useimmiten hyvällä tuulella ja pimenevät illat luovat mainion mahdollisuuden nähdä Toronton upea taivaanranta iltavalaistuksessa. Lisäksi työporukka on todella kansainvälinen: Muut työntekijät tulevat muun muassa Bulgariasta ja Itävallasta.

Tavallisella risteilyllä tarjoillaan buffet-ruoka ja baari on auki koko illan. Työtehtäviäni ovat muun muassa pöytien putsaaminen, baarissa työskentely sekä kaikenlaiset pienet avustavat tehtävät. Suoritin työtä varten myös Kanadassa vaadittavan Smart Serve -todistuksen, joka vastaa Suomen anniskelupassia. Olen iloinen, että pääsin oppimaan baarityöskentelyn perusteet.

Olen saanut n. 2-3 vuoroa viikossa tästä työstä. Jotta voisin kattaa kesän tuomat kustannukset, hain montaa eri työtä. Onnekseni minut kutsuttiin pari viikkoa sitten haastatteluun City Sightseeing Torontoon ja sain sieltä työpaikan myynnin puolelta. Seuraavassa postauksessani kerron lisää tästä toisesta työpaikasta.

 

  • Riikka

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *