Duuniesittely: Becker Associates

Moi taas!

Tällä kertaa vuorossa meitsin duunipaikan esittely!

Becker Associates on siis konsulttifirma, joka tarjoaa  voittoa tavoittelemattomille (non-profit) järjestöille palveluja, joihin näillä järjestoillä ei itsellään ole resursseja. BA hoitaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan esim. hallintoon liittyviä asioita, kuten julkaisutoimintaa, taloushallintaa, jäsentietokantojen ylläpitämistä sekä nettisivujen ja muun sosiaalisen median ylläpitoa.

Mun pomo on leppoisa Adam Becker, jonka perheyritys koko BA on. Adam asuu Montrealissa, mutta käy Torontossa aina tasaisin väliajoin. Adamin poissaolon takia meillä onkin toimistossa webkamerat ja kuulokkeet, jotta voidaan porukalla skypettää aina kun tulee asiaa. Vakkari Skype-hetki on aina maanantai-aamuisin, jolloin käydään läpi miten kaikkien viikonloppu meni, ja mitä on ohjelmassa töiden suhteen. Maanantaisin täällä käy Adamin sisko Christina, koiransa Neeman kanssa.  Neema rakastaa miniporkkanoita, ja mulla sattui ensimmäista kertaa kohdatessamme olemaan niitä mukana – meistä tuli siis Neeman kanssa heti kaverit. Päivittäin toimistossa näkee mun lisäksi ainoastaan kahta tyontekijää, Ryania ja Seamusta, jotka on molemmat ottaneet mut hirveän lämpimästi vastaan. Molemmat on tosi rentoja ja hauskoja tyyppejä joiden kanssa työnteko ei tunnu työnteolta laisinkaan! Kolme kertaa viikossa täällä pyörii myös Jedd, joka on tosi hauska tyyppi, ja kaverini Antti V:n (terkut!) philippiinilainen dobbelganger. Joskus käykin niin, että työnteon lomassa opetellaan kärrynpyöriä tai huidotaan golfmailoilla ping pong –palloja laatikoihin, tai pidetään tauko ja mennään ulos patiolle iltapäiväkaljalle ja palataan sitten iloisina takaisin sorvin ääreen! Perjantaisin kuunnellaan huonoa musaa ja hölmöillään. Kaikesta huolimatta, hommat tulee aina hoidettua asiallisesti, tietenkin.

Omat työtehtävät vaihtelee ihan päivän mukaan, mutta tähän mennessä olen enimmäkseen ollut mukana julkaisemassa eri järjestöjen aikakausijulkaisuja, ja päivittämassä materiaalia nettiin asiakkaiden nettisivuille. Toisaalta olen myös hoitanut aika paljon jäsentietokantoja ja jonkin verran kirjanpitoa, mikä on ollut ihan hauskaa ja kivaa vaihtelua.

Tykkään Torontossa yleisesti siitä, että käytännossä joka päivä töiden jälkeen tapahtuu jotain, ja aina on jotain menoa: pesispeliä, leffaa, illallista, henagausta tai mitä milloinkin. Useimmiten kotiin palataankin vasta juuri nukkumaanmenon aikaan, tai –jalkeen! Toisaalta, aika kuluu siten tosi nopeesti, ja tuntuu hullulta ajatella, että kohta suurin osa kaleista palaakin jo Suomeen. Nyyh! Vain minä ja Marianne jäädään tänne, vaikkakin Marianne pääsee käymään Suomessa heti syyskuussa Alaskan reissulta  palatessamme. Siitä kuitenkin lisää joku toinen kerta!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *