Kaledonistien vuosikokous ja karonkka

Kaledonistien vuosikokous pidettiin 21.02.2015. Paikalle saapui uuden hallituksen lisäksi myös muutama alumni, mikä ilostutti meitä kovasti! Oli mielenkiintoista kuulla, minkälaisia kokemuksia heillä oli omasta kaudestaan ja miten se oli vaikuttanut heidän elämäänsä. Paikalla oli muun muassa yksi Kaledonisti-pariskunta, joista toinen osapuoli oli suomalainen ja toinen kanadalainen.

Kaledonisteilla on ollut tapana järjestää karonkka entiselle hallitukselle uuden nelivuotiskauden alussa. Karonkka on siis tapahtuma, jossa juhlitaan  yhdessä uuden ja vanhan hallituksen voimin. Päätimmekin pitää karonkan heti vuosikokouksen perään. Tarinoita edellisvuosien karonkoista oli kaikunut uuden hallituksenkin korviin, mikä loi halun luoda talven hauskimmat kekkerit. Tuleva Toronto-kesä mielessä pitäen halusimme järjestää juhlat Pohjois-Amerikka-teemalla.

Ohjelmaan kuului kolmen ruokalajin illallinen, Kuutamolla-leikki sekä tanssimista. Myös puheen pitämistä pääsi harjoittelemaan, sillä jokainen sai sanoa muutaman sanan omista kokemuksistaan vaihdosta tai odotuksistaan tulevaa nelivuotiskautta kohtaan.

Teemalle uskollisena tarjoilimme alkupalaksi pekonisalaattia keitetyn kananmunan kera ja pääruuaksi juusto-pekonihampurilaisia. Jälkiruokana nautimme mutakakkua sekä Floridasta alkunsa saanutta key lime pie –limettipiirasta. Kaikki ruuat olivat alusta loppuun itse tehtyjä.

Melkein kaikki vuoden 2010 hallituksesta pääsivät paikan päälle ja ilta oli todella onnistunut. Ruokaa olisi tosin riittänyt melkein kaksinkertaiselle joukolle… Hienointa oli päästä viettämään aikaa entisen hallituksen kanssa ja tutustua heihin paremmin.

Enää hieman yli kuukausi lähtöön! Alkaa olla jo perhosia vatsassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *