Kale-hengaus/tuparit

Kaledonistit, kavereiden kesken ”kalet”, tapasivat taas viime perjantaina pienimuotoisen kokoustamisen ja suunnittelupalaverin merkeissä, vaikka keskiössä olikin (tietysti!) allekirjoittaneen tuparit. Uudessa asunnossa kelpaakin majailla vielä noin 3,5kk kunnes suuntana on Islanti ja sitten Toronto.

Illan aikana ehdittiin käydä läpi yhdistykseen liittyviä käytännön asioita, mutta suurimman osan illasta suunniteltiin kesän lopussa häämöttävää road trippiä, tai kuten suomalais-kanadalainen ystävämme ja alumnimme Davin sanoisi: katumatkaa. Tällä hetkellä ryhmän valitsemia suosikkikohteita ovat mm. Yhdysvaltain länsirannikko yleisesti, kansallispuistot (Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon..) sekä yllärikohteet, kuten Alaska! Aikaa matkalle on varattu noin kolme viikkoa, joten suunnittelun haastena on optimoida ajankäyttö, mutta näistä on hyvä laittaa neuvottelut käyntiin jotta lopullinen reitti ja aikataulu saadaan lyötyä lukkoon.

Illanistujaisten viralliset valvojat, italianvinttikoirat Elle ja Stella valvoivat ilonpitoa –  ja varastivat osan huomiosta.

 

Stay tuned, more to come!

 

-Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *