Forsman Tea Sneak Peek

Kaledonistien yhtenä tehtävänä on viedä suomalaista kulttuuria maailmalle, ja mikä parempi tuliainen Kanadaan vietäväksi kuin suomalainen tee!

Kävin eilen nuuskuttelemassa pääni pyörryksiin Forsman Tea:n teemyymälässä, jossa ihastuttava Jaleh esitteli asiantuntevasti osaa myymälän noin 250 lajikkeesta. Puolitoista tuntia myöhemmin ja teetietoutta täynnä uhkuen suuntasin kotiin maistelemaan Jalehin mukaanantamia teelaatuja.

Voi olla, että kaikki teehifistelijät nauravat nyt partaansa, mutta itse en tiennyt, että Forsmanilla on jääteetä, jota voi hauduttaa kylmään veteen! Jääteen suurkuluttajana olen ollut hieman hämmentynyt siitä, ettei kaupoissa myytävä jäätee sisällä teetä, mutta nyt voin juoda ihan oikeaa jääteetä! Huraa! Mukaantarttunut Mansikka-Vanilja -jäätee sopii muun muassa pohjaksi booleihin ja nousi kertaheitolla kesäisen makunsa ansiosta lempparikseni! Valkoinen, vaniljanmakuinen Helmi-tee on hyvän makunsa lisäksi kiehtovaa katseltavaa, sillä tee on kirjaimellisesti kuin pieniä, sidottuja teelehti-helmiä, jotka voi vain jättää juoman sekaan hautumaan! Wautsikawauwau!

Kalet palaavat Forsmanin teetehtaalle sankemmin joukoin vielä tämän kuun aikana, stay tuned! 

Tässä vielä linkkejä kiinnostuneille!

http://www.forsman-tea.com/fi/teemyymala

https://www.facebook.com/ForsmanTea

https://twitter.com/ForsmanTea

https://instagram.com/forsmantea

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *