Matkamessut 2015

Moi kaikki!

Vuosi 2015 on pyörähtänyt käyntiin ja sen myötä myös uusien Kaledonistien toiminta. Kesän reissua on jo alettu innolla suunnittelemaan, työnhaku ja viisumiprosessit ovat myös käynnissä!

Tällä hetkellä päällimäisenä mielessä kesän valmisteluista on… Matkamessut 2015! Viime vuosien tapaan pääyhteistyökumppaninamme toimii mahtava Icelandair. Osana yhteistyötä olimme Helsingin messukeskuksessa koko messujen ajan promoamassa lentoyhtiötä ja Islantia yleisesti.

Torstain ammattilaispäivä oli vielä melko rauhallinen, mutta perjantaina heti ovien avautuessa yleisölle olikin tekemistä taukoamatta aina sunnuntai-iltaan asti. Ei ihmekään, sillä yleisöä oli messuilla yli 68 000, jopa enemmän kuin viime vuonna. Työskentely oli mukavaa ja monipuolista, on aina kiinnostavaa päästä juttelemaan ihmisille heidän matkasuunnitelmistaan ja kuulemaan tarinoita vanhoista reissuista. Myös omat suunnitelmamme saivat keskusteluista paljon peilauspintaa ja konkretiaa, aiommehan itsekin pysähtyä Islantiin muutamaksi päiväksi matkalla Torontoon. Islanti selvästi kiinnostaa laajemminkin matkakohteena, mistä asiakaskeskustelujen lisäksi oli konkreettisena todisteena Islannin valinta vuoden ulkomaiseksi matkakohteeksi.

Loistavan palvelun ja mukavan henkilökunnan lisäksi Icelandair on Kaledonisteille luonnollinen yhteistyökumppani hyvin lentoyhteyksiensä vuoksi. Suorat lennot Reykjavikiin ja siitä eteenpäin pääkohteeseemme Torontoon ja ns. ”Stop Over”-mahdollisuus eli 1-7 päivän pysähdys Islannissa ilman lisähintaa lentoihin ovat kerrassaan loistava asia. Kannattaa tsekata helmikuun loppuun voimassa olevat tarjoukset lennoista ja lisätietoja Stop Overista jos suuntana on Pohjois-Amerikka!
Myös automaattisesti hintaan kuuluvat kaksi ruuma-matkalaukkua innostavat luultavasti etenkin tyttöjä. Varokaa vaan ensi kesänä, ostoskeskukset!

Tästä on hyvä aloittaa tulevien neljän vuoden projekti. Kuulette pian lisää!

-Tuukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *