Vuosikokous ja uusi kaledonisti-ryhmä!

Jälleen on neljä vuotta vierähtänyt Kaledonistit ry:n toiminnassa, ja on aika päästää uusi vaihtoporukka virallisesti puikkoihin!

vanha ja uusi kaledonistiryhmä
Ylärivissä uudesta ryhmästä Milja, Noora, Janina, Ville, Henri ja Markus, alarivissä vanhoista Philip, Henrietta, Venla, Tuomas, Marianne ja Tuukka. Lähes kaikki paikalla!

Vaihto toteutettiin 1.2.2019 yhdistyksen vuosikokouksessa. Yleisten sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa muisteltiin vuolaasti mennyttä neljää vuotta vanhan hallituksen toimesta, jaettiin vinkkejä tulevalle hallitukselle erinäisistä vaihtoon liittyvistä käytännön asioista, luettiin kirjeitä jotka olimme kirjoittaneet itsellemme edellisessä vaihtokokouksessa lähes päivälleen 4v. sitten ja lisäksi tehtiin yhdistyksen kannalta merkittävä edistysaskel, kun saimme kokouksessa vahvistettua Kaledonistit ry:lle päivitetyt säännöt! Edellisen kerran sääntöjä oli päivitetty yli 15 vuotta sitten, joten viilasimme niitä hiukan nykyaikaisemmiksi, selkeytimme useita kohtia jäsenyyteen, hallituksen kokoonpanoon ja toimikauteen liittyen sekä keskustelimme muutenkin läpi, miten säännöt voisivat tukea yhdistystä toiminnassaan.

Kokous täydessä vauhdissa
Kokoustamista ja virallisten paperien läpikäyntiä.

Virallisen byrokratian lisäksi illan tavoitteena oli pitää hauskaa ja tutustua vaihtoporukoiden kesken, ja uskaltaisin väittää että tavoitteessa onnistuttiin! Uusi ryhmä oli loihtinut illan karonkka-osuuteen maittavat ja monipuoliset tarjoilut ja lisäksi ohjelmassa oli neljän lajin leikkimielinen kisailu uuden ja vanhan ryhmän välillä. Kilpailu oli erittäin tiukkaa, mutta lopulta voittajaksi taisi selviytyä notkeudellaan vanha ryhmä.

vuosikokousskumpat 2019
Vuosikokousskumpat, klassikko!

Kaledonistit 2015-2018 eli Elina, Henrietta, Marianne, Philip, Riikka, Tuomas, Tuukka ja Venla toivottavat uudelle ryhmälle ikimuistoisia kokemuksia Torontossa ja onnea vaihdon järjestelyihin aikanaan myös täällä Suomessa!
-Tuukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *