Kalifornia roadtrip #1

Death Valley ja +48°C!

Kesätyöt loppuivat Kanadassa viime viikolla ja Kaledonistit ovat parhaillaan seikkailemassa ympäri Amerikan mannerta. Osa ryhmästä päätti lähteä USA:n länsirannikolle Kaliforniaan ja toinen osa Kanadan länsirannikolle ja Alaskaan. CALIFORNIA CREW eli Henrietta, Philip ja Venla sekä kanadalaiset hostit Michael ja Andrew on ollut tien päällä nyt viisi päivää. Matkalla on ehditty jo Las Vegasiin, Death Valleyhin ja Yosemiten kansallispuistoon. Paahtava aurinko on koetellut suomalaista ihoa, mutta seikkailumieltä se ei ole käräyttänyt!
Road trip USA:ssa jatkuu vielä kolme viikkoa Napa Valleyn, San Franciscon, Los Angelesin, San Diegon, Phoenixin ja Grand Canyonin kautta takaisin Las Vegasiin.

Soccer mom ja sen auto

 

Las Vegasiin laskeuduttuamme on meno jatkunut vuokra-autolla. Kesä on Kaliforniassa vilkkain turistisesonki ja autonvuokraus USA:ssa kannattaakin tehdä ajoissa. Nuoria kun olemme päätimme vuokrata auton Kilroyn kautta, sillä he tarjoavat edulliset autonvuokraukset myös alle 25-vuotiaille kuskeille. Käytössämme on kolmen viikon ajan 8 hengen Chevrolet Traverse eli ”soccer mom”-auto, jonne koko joukkomme mahtuu muitta mutkitta kaikkien matkatavaroiden ja tulevien outletreissujen jälkeenkin…

Stay tuned! Uusia päivityksiä tulossa California ja Alaska creweiltä!

-Henrietta, Philip ja Venla

Las Vegasin valoloistoa
Henki salpautui joka askeleella Yosemiten kansallispuistossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *