Veronica @ U of T

George Georgopoulos och Simo på vår första get-together med arbetsgivarna.

Mitt sommarjobb i Toronto klarnade verkligen i sista minuten. När vi satte oss på planet till Kanada hade jag fortfarande ingen aning om var jag skulle jobba vilket såklart var lite stressande. Men medan vi befann oss på vår roadtrip fick jag veta att jag blivit anställd som en research assistant på University of Torontos Economic Department.
Professorn jag jobbar för heter George Georgopoulos, han är egentligen anställd på York University men jobbar under somrarna för UofT. George är en mycket trevlig arbetsgivare och hans relativt höga krav och hårda arbetstakt gör han lätt upp för med en god humor och ytterst vänlig personlighet.

En del av dagarna spenderas på UofT:s Finance Lab.

 

Jobbet har varit mångsidigt och mycket lärorikt. En hel del hantering av data och – såklart – Excel men eftersom det handlar om finansiella faktorer tycker jag att projekten är intressanta. Jobbet är relativt flexibelt ur den synvinkeln att jag i princip kan jobba varifrån som helst och när som helst så länge jag uppehåller ca 40h/vecka och ser till att jobbet blir gjort. Nackdelen med detta är såklart att det vid stressigare dagar lätt leder till lite extra kvälls- eller veckoslutsjobb eftersom George inte helt verkar dela den skandinaviska 9–17 arbetsrytmen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *