Oula @ BMO

Työpaikka löytyy tuosta about keskellä olevasta valkoisesta tornista

Mun työnä on toimia epämääräisenä avustaja-asiantuntija-minälienä Bank of Montrealin verkkosijoituspalvelun käyttäjärajapinnasta vastaavassa tiimissä. BMO on maan vanhin (mut vaan neljänneksi suurin) pankki.

Tähän mennessä työhön on sisältynyt kirjoittamista, käyttäjäkyselyjen vastausten arviointia, verkkosivujen rinnakkaisvertailua ja paljon Google Analytics-datan käsittelyä Excelillä ja VBA:lla. Lystiä on ollu!

Tunnelmaa työmatkan varrelta

 

Työkaverit on kivoja, mut geneerisen tylsähkö toimisto nyt vaan on geneerisen tylsähkö toimisto. Mun lemppariaktiviteetteihin kuuluu kahviautomaattihifistely, normaaliin repertuaariin kuuluu mm. suklaakahvi ja jääkahvi sekä -tee. Kaikki työkaverit aina ihmettelee kun löydän jonkun uuden mukahyvän sekoituksen. Automaatilla saa myös kanakeittoa, mut en oo viel uskaltanu testaa..

Sijainniltaan työpaikka natsaa. Jokapäiväisen 35-minuuttisen kävelyn kohteena on keskellä Torontoa seisova, Kanadan korkein toimistorakennus. 54. kerros ois muuten ihan siisti, mut ei sieltä mun sermilinnoituksesta minnekään nää. Hissit (28kpl) on kakskerroksisia ja matka ylös menee noin minuutissa, paitsi ruuhka-aikoina.

Avokonttorin ikkunatoimistoista on näkymät pohjoiseen (kuvassa) ja länteen. Tarkkasilmäisimmät voi löytää kuvasta hieman keskeltä vasempaan ja ylös keltapäätyisen talon. Sen lähellä me asutaan!
Alas on pitkä matka
Terhi ja hissit. Mun hissit menee vaan kerroksiin 44-56.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *