Uusi logo, uudet kujeet

On kulunut lähes neljä vuotta siitä, kun näin Aalto-yliopiston viikkomailissa ilmoituksen Kaledonisteista. Ilmoitus kysyi, haluanko kesätöihin Kanadaan. Vastasin innoissani kyllä, hain ja nyt noin neljä vuotta myöhemmin meidän ryhmällämme on edessä viimeiset kuukaudet Kaledonistit ry:n hallituksessa. Ensisijaisena tavoitteenamme on varmistaa perinteikkään vaihdon jatkuminen taas seuraavat neljä vuotta. Uuden Kaledonisti-ryhmän haku alkaakin toden teolla huomenna, maanantaina 3.9.2018. Kesällä 2019 uusi ryhmä lähtee vuorostaan seikkailulle Torontoon ja me siirrymme alumneiksi ihailemaan heidän työtään ja tukemaan heidän toimintaansa. Kautemme loppumisen kunniaksi ja uuden ryhmän työskentelyn edistämiseksi loimme Kaledonistit ry:lle uuden logon.

Uudella logolla haluamme viestiä yhteydestä Kanadaan häivyttämättä yhdistyksen perinteikästä Kaledonistit-nimeä. Halusimme tuoda visuaalisen ilmeen tähän päivään sekä luoda muun muassa sosiaalisessa mediassa hyvin toimivan pienemmän version logosta. Toivomme, että uusi logo lisää yhdistyksen tunnistettavuutta sekä inspiroi yhtenäiseen visuaaliseen ilmeeseen kaikenlaisessa viestinnässä sosiaalisesta mediasta paperisiin alumnikirjeisiin.

Odotamme jo innolla uuden ryhmän tapaamista! Sitä ennen on kuitenkin hyvä laittaa haku auki ja etsiä paras ryhmä jatkamaan toimintaamme. Kaledonistit ry:n haku on auki 3.9.-30.9.2018. Lisätietoja hausta huomenna!

 

// Riikka

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *