Talvea Nuuksion mökillä

Vietettiin ihanaa talvista kaleviikonloppua Täffän mökillä Nuuksiossa 17.–18.2. Mukana olivat Terhi, Maarit, Lotta, Veronica ja Ville.

Coolit strategianaiset

Terhi ja Ville pääsivät lähtemään mökille jo muita aiemmin ja saivat säätää ruokaostokset sekä laittaa mökkiä kuntoon. Pieniä vastoinkäymisiä koettiin tosin kun Ville itsepintaisesti halusi kurvailla auton ylös lumista mäkeä… Jonkinnäköinen miehinen pakko (kirjoittaja huomauttaa). Ei päästy ihan ylös asti vaan peruuteltiin kiemuraista tietä alaspäin ja juututtiin tienpenkkaan. Terhi työnsi autoa urheasti Villen yrittäessä kaasutella autoa liikkeelle. Kova yrittäminen ei kuitenkaan tuottanut heti tulosta vaan Ville kysyi yllättyneenä: ”Ai työnsiksä tätä autoa äsken?” Lopulta auto saatiin ylös asti ja alkoi hurja toiminta. Kairattiin avantoa loputtoman pitkään, mutta lopulta saatiin se aikaiseksi. Juotiin me lasilliset punaviiniäkin välillä, mutta sitä ei tässä sankaritarinassa kerrota.

Tässä puhutaan jotain vakavia

Lopulta saatiin loput tytöt paikalle ja ilta alkoi kunnolla. Lotta ja Maarit kantoivat ämpärikaupalla vettä avannosta, Terhi ja Veronica laittoivat ruokaa ja juorusivat, Ville siirsi taas autoja ja lämmitti saunan. Maarit ja Ville esittelivät tanssimuuvssejaan. Syötiin tortilloja ja tacoja, mutta jälkiruoka puuttui. Kauppakeikan tulos oli siis jäänyt turhan tervehenkiseksi, mutta pääruoka maistui. Saunasta rynnättiin lumeen kierimään ja oli ihanaa. Loppuilta puhuttiin hölmöjä ja filosofisia.

Takka ei meinannut syttyä

Viikonloppu jatkui sunnuntain vuosikokouksella Cafe Pirittassa. Ihana viikonloppu, mutta samalla odotan jo sitä, että saadaan jälleen seuraavan kerran koko porukka kasaan maailmalta. Siinä voi mennä tovi, sillä kaledonistien maailmanvalloitus näyttää olevan meneillään. Vuoden päästä sitten. Ja sitten otetaan myös palju vuokraan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *