Vaihtokaronkka

Helmikuun alussa vapautettiin yhdistyksen vanha hallitus vastuustaan ja siunattiin meidän suunnitelmat tulevan vuoden varalle, kun kokoonnuttiin uuden ja vanhan hallituksen sekä muutaman alumnin voimin Cafe Pirittaan yhdistyksen vuosikokouksen johdosta. Päivä oli sovittu etukäteen siten, että eri puolilla maailmaa opiskelevista ja reissaavista edellisen kaledonistiryhmän jäsenistä mahdollisimman moni pääsi paikalle. Vuosikokouksen jälkeen siirryttiinkin sitten viettämään perinteistä hallituksen vaihtokaronkkaa.

Illanvietto aloitettiin sukeltamalla toinen toistaan ihmeellisempien merieläinten sekaan Merimaailma SeaLifessa!

Oula SeaLifessa
Oula SeaLifessa

Itse karonkkaa vietettiin Veronican isän asunnossa, joka oli ystävällisesti annettu iltaa varten käyttöömme. Tarjoilujen valmistelu aloitettiin jo ennen vuosikokousta ja nestemäisten sellaisten hankkimisesta karonkan järjestäjät olivat saaneet hyvän tekosyyn viettää aikaa yhdessä Tallinnan päiväristeilyllä jo edellisellä viikolla.

Illan aikana koottiin annoksia salaattibuffesta ja herkuteltiin piirakoiden ja leivonnaisten parissa. Neljä vuotta sitten kesän Torontossa viettäneiden Annan, Kasperin, Heinin, Jarnon ja Idan sekä vuoden 2009 kanadalaisryhmässä Suomeen tutustuneen Amyn kanssa jutellessa kesään liittyvä matkakuumeilu kohosi jälleen muutamalla asteella 🙂
Heini, Ida ja salaattibuffet
Heini, Ida ja salaattibuffet
Kasper, Amy, Anna ja Ilmari
Kasper, Amy, Anna ja Ilmari

Loppuillasta visailtiin leikkimielisesti ja fiilisteltiin menneitä ja tulevia vaihtokokemuksia. Kesällä juhlitaan vaihdon 60 vuotta kestänyttä taivalta Torontossa, jossa fiilistely toivottavasti jatkuu myös mahdollisimman monen niin suomalaisen kuin kanadalaisen alumnin kanssa!

Amy, Lotta, Anna, Jarno, Heini ja Kasper
Amy, Lotta, Anna, Jarno, Heini ja Kasper

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *